Actueel

Zondag 18 september: STARTDIENST in Nisse waarin ds. Herman Offringa en ds. Jörg Buller voorgaan

We komen om 12.00 uur samen en beginnen met een gezamenlijke eenvoudige maaltijd. Daarna zal de startdienst in de Maria-kerk te Nisse gehouden worden. VAN HARTE WELKOM!

Aanmelden vooraf gewenst, dit kan bij de eigen kerkenraad.

Terugblik  PINKSTEREN – Zondag 5 juni in Driewegen

Gezamenlijke dienst waarin Mathilde Meulensteen voorging. Met via de beamer een leuk filmpje van pastor Zwart die in de Okea een oplossing zoekt voor het in elkaar zetten van ‘dubbeldekker-kerkbanken’. En ook een inspirerend lied in het Zuid-Afrikaans van Stef Bos, het thema van Ruth – ‘Jouw land is mijn land’. De kinderen bouwden van Lego wagens die met de ‘geest’ (adem) konden voortbewegen, de geest zet ons in beweging! Na afloop was er koffie/thee en konden de kerkgangers elkaar weer ontmoeten.

Terugblik HEMELVAARTSDAG-viering in ‘s-Heerenhoek

Op donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, was er in ‘s-Heerenhoek een gezamenlijke oecumenische viering van samenwerkende katholieke en protestantse kerken in Borsele.  Om 8.30 uur startte de wandeling rond het dorp. Er werden onderweg weer veldbloemen geplukt ter versiering van de kerk.

Kerkgangers droegen puzzelstukken aan waarmee een collage gemaakt werd met de foto’s van de verschillende kerken.

De verkonding door pastor Alida van Veldhoven en dominee Jörg werd gebracht als een inspirerend gesprek op een bankje – laten we samen ZICHTBAAR zijn in ons GELOOF.

Een gelegenheidskoor o.l.v. Kees Boonman ondersteunde de zang tijdens de viering.

In 2023 hopen we weer met Hemelvaart samen te komen, dan in Nisse op 18 mei.